Budgetcoaching voor particulieren - hulp op maat

De eerste stap heeft u genomen door op internet te zoeken naar hulp of informatie te verzamelen. Dat is mooi! De volgende stap is nu het zoeken naar de hulp die het beste bij u past. Er zijn verschillende diensten die worden aangeboden. Twijfelt u welke dienst voor u het meest geschikt is? Of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met BudgetGemak. Samen gaan we dan kijken wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn. U kunt ook alvast de verschillende mogelijkheden zien onder het kopje diensten.

Voor wie is budgetcoaching geschikt?

Feitelijk is budgetcoaching geschikt voor iedereen. Of u nu moeite heeft met het betalen van de vaste lasten of dat dit geen enkel probleem is, zo af en toe kunnen we allemaal wel wat hulp gebruiken om onze financiële zaken op orde te krijgen of te houden. Welke dienst het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie. Bij BudgetGemak streven we ernaar om voor iedereen een geschikte dienst aan te bieden. Dus welk probleem of welke uitdaging u ook heeft, samen vinden we de juiste manier om dit aan te pakken.

Wat is het nut van een budgetcoach voor mij?

De eerste reactie van mensen is vaak: wat een budgetcoach kan, dat kan ik zelf ook. In een aantal gevallen zal dit ook best zo zijn. Maar op de één of andere manier slagen we er toch niet in om de tijd en energie te steken in onze financiële huishouding. Neem als voorbeeld uw vaste lasten. Wanneer heeft u voor het laatst kritisch naar uw vaste lasten gekeken? En weet u zeker dat het telefoonabonnement dat u alweer een tijd geleden heeft afgesloten nog wel bij u past? Het zijn een aantal simpele vragen die men zich af en toe zou moeten stellen. Een budgetcoach kan u helpen deze tijd te maken. Door het stellen van kritische vragen en meekijken naar de kosten en de inhoud van de contracten die u heeft afgesloten kan veel geld bespaard worden. Tot wel honderden Euro's per jaar.

Voor mensen met financiële problemen, betalingsachterstanden of veel leningen en schulden geldt dat een budgetcoach de persoon is die u begeleidt maar vooral ook motiveert. Ook wordt u geholpen met het stellen van prioriteiten, het krijgen van inzicht en overzicht en het bijhouden van een goede administratie. Door deze administratie bent u in staat om zelf zaken snel terug te vinden. Een goede administratie is het vertrekpunt van een goede financiële huishouding. Zonder overzicht wordt dit haast onmogelijk.

Naast kritisch kijken naar de uitgaven of het begeleiden en motiveren kan een budgetcoach u ook veel administratie uit handen nemen. Door gebruik te maken van de thuisadministratie krijgt u periodiek hulp. Deze hulp kan bestaan uit het samen doen van betalingen, het uitleggen van lastige brieven of het invullen van noodzakelijke formulieren, zoals bijvoorbeeld de aanvraag van toeslagen.

Een budgetcoach is iemand die u echt verder helpt om alle financiële zaken zo goed mogelijk te regelen.

Hulp op maat

Er zijn een aantal standaard diensten die aangeboden worden. Toch kan het zijn dat u andere wensen heeft. Elke situatie is immers uniek en het is dan ook moeilijk om alles in een standaard pakket te gieten. Maatwerk is daarom altijd mogelijk. Dus heeft u een specifieke vraag of wilt u informatie over wat budgetcoaching voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met BudgetGemak via e-mail of telefoon: 06-57509491

-