Gratis webinars: delen van kennis op een toegankelijke manier


Tijden veranderen....

Tijden veranderen. De wereld is in de ban van Corona op dit moment en dat betekent dat fysieke bijeenkomsten nog steeds lastig zijn. Een uitkomst is het online geven van een seminar; een webinar. Tijdens de webinars maakt u kennis met het bedrijf BudgetGemak, de coach en de werkwijze. Daarnaast krijgt u informatie over een specifiek onderwerp.

Een webinar is geen opleiding, cursus, workshop, masterclass of welke andere term men er tegenwoordig aan geeft. Het is een informatiesessie die dient als voorfase. Door het volgen van een webinar zult u geïnspireerd worden om meer over het onderwerp of de dienst te weten te komen. Is het dan een commercieel praatje? Deels wel, deels niet. Want een webinar is gratis, de vervolgstappen zijn dat vaak niet. Eigenlijk is het vergelijkbaar met het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek dat we voeren met potentiële cliënten.

Hoe werkt het

Voor elk webinar kunt u zich inschrijven via de inschrijfknop. U krijgt dan een automatisch bericht van deelname. Ook krijgt u nog 2 geheugensteuntjes zodat u de afspraak niet mist. En u krijgt, als dat van toepassing is, al wat informatie vooraf zodat u zich kunt inleven in het onderwerp en het webinar een dynamisch en interactief karakter krijgt. Want dat is het doel van de bijeenkomst. Kennis delen. Van mij naar u, maar zeker ook andersom!

Wat kost het

Webinars zijn altijd gratis.

Agenda:

Opgeven voor een webinar kan door onderstaand formulier in te vullen