Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u contact met en/of coaching van BudgetGemak, dan bent u verzekerd van een deskundige, gecertificeerde en betrokken budgetcoach. Gedurende ruim 12 jaar ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Eerst als financieel adviseur, de laatste jaren als preventiemedewerker. In deze functie heb ik mensen met (dreigende) betalingsproblemen geholpen om de balans tussen inkomsten en uitgaven terug te vinden. Juist door de combinatie van kennis, ervaring, betrokkenheid en inlevingsvermogen kan ik u helpen om weer grip op uw budget te krijgen en u coachen naar een gezonde financiële toekomst.


Dat het niet gemakkelijk is om te bellen, dat snap ik. Toch is het goed om zo snel mogelijk hulp te zoeken. Vraag eventueel iemand in uw omgeving om u te steunen hierin. En als u het fijner vindt dat ik u bel, laat dan even per e-mail een berichtje achter. Mijn doel is om het voor u zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Daarom bepaalt u gedurende het hele traject ook wat u wel wil en wat u niet wil. Ik zal adviseren, maar niets opdringen. Het gaat allemaal in uw tempo!

U kunt altijd bellen tussen 08.30 en 17.00 uur. Mocht ik in gesprek zijn, spreek dan een bericht in en ik bel zo snel mogelijk terug. E-mail kan uiteraard op elk moment van de dag. Binnen 24 uur heeft u altijd een berichtje terug.

KvK: 67013473
BTW ID nummer: NL001838072B96


Bezoekadres / postadres:

Geusseltweg 5 C02

6225 XS Maastricht


Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier:  AV BudgetGemak.pdf