Voor de ondernemer die klaar is voor de volgende stap...

Ben je al een tijdje bezig als ondernemer, maar heb je het idee dat er meer uit te halen is? Of twijfel je juist over de manier waarop het nu gaat en wil je het over een hele andere boeg gooien? Neem dan contact met ons op. We luisteren naar jouw idee├źn, stellen kritische vragen, passen je ondernemingsplan aan en zorgen ervoor dat jij volledig klaar bent voor de volgende stap.


Optimaal resultaat behalen

Het kan gebeuren dat je na een aantal jaren ondernemerschap vast zit in de dagelijkse routine. Resultaten zijn prima, klanten zijn tevreden, maar er ontbreekt wat. Het is vaak lastig om als ondernemer dan afstand te nemen van je onderneming. Iemand die buiten het bedrijf staat kan jou dan door de juiste vragen te stellen uitdagen om na te denken over de volgende stap. Vaak wordt dan gedacht aan omzetgroei. Maar er is veel meer dan dat. Omzet is immers slechts een deel van jouw onderneming. Denk bijvoorbeeld ook eens na over:

  • het productaanbod;

  • de klanttevredenheid;

  • de tevredenheid bij je werknemers:

  • jouw eigen gevoel bij je onderneming


Die laatste klinkt misschien wat vreemd, maar dat is het zeker niet. Want ooit ben je je bedrijf begonnen met een idee. Past dat idee nog bij wat je nu doet. En als dat niet zo is, wil je dat dan veranderen of ben je tevreden met hoe het nu gaat? Allemaal dingen waar je eens een keer goed over na moet denken. En wij kunnen jou daarbij helpen.


Bedrijfsanalyse als uitgangspunt

De bedrijfsanalyse is het uitgangspunt voor het advies. Deze analyse geeft een duidelijk beeld van de huidige status van je onderneming. En geeft daarmee dus ook heel duidelijk aan waar verbeteringen te behalen zijn.


Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie of thee gaan we dan de mogelijkheden voor jouw onderneming onderzoeken.